Nro 37 - 3.5.2019

PSL:n rahasto tukee vähävaraisten perheiden lasten liikuntaa

Vuonna 2017 perustetun Pohjois-Savon Liikunnan 20v-juhlarahaston ensimmäisenä varsinaisena toimintavuonna 2018 jaettiin tukea ympäri Pohjois-Savoa yhteensä yhdeksän eri lajin harrastamiseen. Rahaston suojelijana on olympiavoittaja Iivo Niskanen.

Harrastusviikko 26.8.–1.9.2019

Koulun harrastusviikolla pääsee tutustumaan erilaisiin harrastamisen mahdollisuuksiin.

Perheiden Liikuntalauantait Kuopio 2018-2019 -hankkeen (ESR) toimintamallin jalostuminen kunnissa

Hyvin toimiviksi ja erittäin suosituiksi osoittautuneet Perheiden Liikuntalauantait ovat helposti levitettävissä oleva tuote laajemmalle Pohjois-Savoon. Kuopion toimintaan on tähän mennessä osallistunut lähes 900 eri henkilöä.

Pyöräily on Pop

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään satojen tapahtumien ja muiden pyöräilyaktiviteettien vauhdittamana 4.-12.5.2019.

Seurafoorumi on tehokas toimintatapa.

Seurafoorumit, tai millä muulla nimellä niitä eri kunnissa kutsutaankin, ovat yleistymässä ja hyvä niin. Kyseinen toimintatapa mahdollistaa kunnan ja seurojen välisen vuoropuhelun sekä yhteisen tekemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Onnistumisen edellytyksenä kuitenkin on, että nähdään yhteinen hyvä eikä pelkästään oman seuran tai lajin tarpeet.

Jääkiekon naisten MM-joukkueen savolaispelaajat

Suomen naisten jääkiekkojoukkue voitti upeasti hopeaa MM-kilpailuissa Espoossa huhtikuun puolivälissä.

Unelmien liikuntapäivän teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä

Unelmien liikuntapäivää vietetään perjantaina 10.5.2019. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa eri-ikäisten yhteistä liikkumisen juhlapäivää – tule mukaan!

Intersport Kuopio on uusi PSL:n yhteistyökumppani

Pohjois-Savon Liikunta ja Intersport Kuopio/Brooks ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa Rauhalahti Kuopio Maratonin 7.9 ja seuraavan talven Finland Ice Marathonin.