Valmentaja- ja ohjaajakoulutukset

Koulutusten yleiset peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% kurssimaksusta, peruuttamatta jätetystä osallistumismaksu kokonaisuudessaan (poikkeuksena sairastuminen - lääkärintodistus toimitettava). Laskutuslisä 2,50 € / lasku muille kuin PSL:n jäsenseuroille.

HUOM ! Pohjois-Savon Liikunnalla ei ole tapaturmavakuutusta koulutuksiin osallistujille. Jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuullaan.

Lasten liikunnan ohjaajakoulutuskokonaisuus

Aika: la 24.8.2019 klo 9-15

Paikka: Pirtin koulu, Kuopio

Koulutuksen sisältö: Koulutus on suunnattu matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille. Koulutus sopii aloitteleville seuraohjaajille, mutta se antaa eväitä kokeneemmillekin seuraohjaajille.

OSA 1. TERVETULOA LASTEN LIIKUNNAN OHJAAJAKSI

OSA 2. MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA

OSA 3. FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN LIIKUNNASSA

Tarkempi koulutuksen kuvaus löytyy täältä.

Hinta: 15 e/hlö koulutukseen on mahdollista osallistua vain materiaalin hinnalla. Koulutuksen mahdollistaa Olympiakomitean koordinoima Lasten Liike toiminta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: tiina.heikkinen@pohjois-savonliikunta.fi, puh. 044 7177 011.