Nro 35 - 5.2.2019

Seket lähtevät kiertueelle!

Pohjois-Savon Liikunta ry toteuttaa vuonna 2019 kaikille pohjoissavolaisille liikunta- ja urheiluseuroille avoimia, maksuttomia ja inspiroivia Seurakäyntejä.

Liikkuva opiskelu rahoitushaku käynnissä

Suomalaisissa peruskouluissa toteutettu Liikkuva koulu -toiminta laajenee nyt lukio- ja ammatilliseen koulutukseen. Oppilaitosten kannattaakin tarttua 30.1. avautuneeseen rahoitushakuun.

Perheiden Liikuntalauantait Kuopio -toimintamalli

Perheiden Liikuntalauantaiden ensimmäinen toimintakausi on osoittanut toiminnan tarpeen. Perheliikuntatuotteen toimintamalli on helposti jalkautettavissa muihinkin kuntiin ja kaupunkeihin.

Luonnonjäät liikuttavat

Luistelu luonnonjäillä on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Matka- ja retkiluistelu ovatkin nousemassa Suomessa varteenotettaviksi harrastus- ja kuntoilumuodoiksi hiihdon rinnalle.

Liikkuva koulu toiminta jatkuu vaikka kärkihanke päättyy

Liikkuva koulu alkoi vuonna 2010 pilotilla, jossa oli mukana 45 koulua 21 kunnasta. Kouluikään kasvanut ohjelma on laajentunut koskemaan yli 90 prosenttia peruskouluikäisistä lapsista ja nuorista

Urheilugaalassa jälleen upea tunnelma ja osallistujaennätys

Kuudennen kerran järjestetty Pohjois-Savon Urheilugaala osoitti jälleen paikkansa liikunta- ja urheiluväen odottuna juhlana. Gaalavieraita oli yli 300 ja illan aikana nähtiin sykähdyttäviä hetkiä.

Pohjois-Savon 100 v juhlamaakuntaviesti

Suomen vanhin maakuntaviesti, Pohjois-Savon maakuntaviesti hiihdetään 100. kerran 26.3.2019 Puijon hiihtostadionilla.

Talviuinnin taikaa

Talviuinnin kausi on parhaimmillaan, PSL:n Hanna kävi testaamassa tätä suosittua lajia.