Pohjois-Savon Urheilugaala kokoaa yhteen maakunnan sporttiväen

11.12.2018

Upea palkintopöytä vuoden 2018 gaalassa.
Vuoden 2017 gaalassa Jokeri-palkinnon vastaanotti Kari Saastamonen Kiuruvedeltä.
Pohjois-Savon Liikunnan henkilöstöä gaalatunnelmissa!

Pohjois-Savon Urheilugaala 25.1.2019

Gaala järjestetään 25.1.2019 upeissa puitteissa Kuopion kaupunginteatterilla. Jo kuudetta kertaa järjestettävässä tilaisuudessa palkitaan alueen urheilijoita sekä liikunnan ja urheilun parissa toimivia tahoja sekä taustahenkilöitä. Tunnelmaltaan gaala on rento, mutta juhlallinen. Väki pääsee nauttimaan hyvästä ruuasta, seurasta sekä ohjelmasta. Ohjelma on aina ollut monipuolista ja illan aikana on nähty eri lajien taitajia ja osaajia toinen toistaan upeammissa esityksissä. Useat esitykset ovat saaneet ihon kananlihalle ja jopa kyynelehtimään. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki liikunnan ja urheilun ystävät!

Pohjois-Savon Urheilugaalassa on mukana myös hyväntekeväisyyttä. Veikkaus, Olympiakomitea ja liikunnan aluejärjestöt yhdessä lisäävät kiittämisen ja kannustamisen kulttuuria liikunnan ja urheilun toimialalla. Gaalassa jaettava maakunnallinen Jokeri-palkinto luovutetaan henkilölle, taustavoimalle tai kumppanille, joka arjen sankaritekoja tekemällä on ansainnut urheiluväen kunnianosoituksen. Kriteerit palkinnon saamiseen ovat; positiivinen asenne tekemiseen, luotettavuus sekä arkiset sankariteot.

Veikkauksen lahjoittama Jokeri-palkinto on arvoltaan 500€. Palkinnon saaja valitsee hyväntekeväisyyskohteen, jonne haluaa palkinnon luovuttaa. Se voi olla palkitulle mikä tahansa sydäntä lähellä oleva asia tai hän voi myös esittää toiveen rahan käyttötarkoituksesta.

Aiempina vuosina hyväntekeväisyyskohteina ovat olleet Jokeri-palkittujen kautta:

Suonenjoen Vasaman urheilija ja seuratyöntekijä Ilpo Kantanen (Jokeri-palkittu Liisa Suihkonen), Leppävirran Virin vähävaraisten lasten RIPASI-rahasto (Terho Happonen), Kime 4 Kids (Kimmo Timonen), Kiuruveden vammaisneuvosto (Kari Saastamoinen) sekä Käärmelahdenkoulun oppilaat, jotka heille myönnetyn rahan turvin pääsivät luistelemaan Finland Ice Marathonin koululaisluisteluun (Timo Oinonen). Jokeri-palkinnon lahjoituksilla on tuettu jo 2500 eurolla erilaisia tahoja maakunnassa ja tehty näin ollen paljon hyvää!

Urheilugaalan valintoihin osallistuvat useat tahot ja valintoihin on myös ollut mahdollisuus vaikuttaa ehdottamalla ehdokkaita kolmessa eri kategoriassa. Valintoja ovat tekemässä seuraavat raadit: Savon Sanomien asiantuntijaraati, Kuopion Urheilutoimittajien Kerho ja Pohjois-Savon Liikunnan urheilugaalaraati.

Palkintokategoriat vuonna 2019 ovat:

Vuoden urheilija
Vuoden valmentaja
Vuoden joukkue
Savolainen urheiluteko
Taustavoima-palkinto
Vuoden nuorisourheiluseura
Vuoden nuori urheilija
Elämänura-palkinto
Kansainvälisyyspalkinto
Kuntien vuoden liikuttajat
Veikkauksen Jokeri-palkinto

Tule mukaan kanssamme juhlistamaan liikunnan ja urheilun vuotta 2018!

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!