Nro 34 - 11.12.2018

Urheiluvälineitä kirjastosta!

Tervehdys kaupunginkirjastosta! Milloin olet viimeksi käynyt kirjastossa? Tiesitkö, että kirjastosta voi lainata muutakin kuin kirjoja?

Maksaako seurasi matkalaskuja, tuomaripalkkioita tai palkkaa? Lue tämä.

Vuosi 2019 mullistaa palkka- ja kulukorvaustietojen ilmoittamisen. Katre; kansallinen, sähköinen tulorekisteri koskee myös yhdistyksiä.

Rautavaaran liikkuva koulu

Rautavaaran koululla liikutaan myönteisessä ilmapiirissä.

Suuntaudutaan välillä ulospäin - liikkujan lajiin, vauhtiin tai ikään katsomatta

Luontoliikkuja ja hyvinvoinnin asiantuntija Kati Vähäsarja kertoo luontoliikunnan merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille ja kertoo vinkit mihin pohjoissavolaisiin kohteisiin kannattaa tutustua. Ja tiesitkö, että mieli rentoutuu luonnossa jo 20 minuutissa!

Ympäristövastuullisuutta seuratoimintaan

Oletko koskaan miettinyt millaisia vaikutuksia urheiluseurojen toiminnoilla voi olla ympäristön kuormittumiseen?

Perheiden Liikuntalauantait mahdollisti miekkailukokeilut

Vanhakin koira voi oppia uusia temppuja! Kukapa ei haluaisi joskus vähän mitellä taitojaan ja leikkiä itse olevansa soturi tai oman elämänsä Zorro.

Uusi elämyskeskus Saana

Elämyskeskus Kuopion Saana Oy avataan Bellanrantaan keväällä 2019 ja se tulee tarjoamaan upeita saunaelämyksiä ja lukuisia aktiviteetteja.