Nro 33 - 9.10.2018

Tähtiseurat - seurojen laatuohjelma

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaista seuratoimintaa.

Iloa ja liikettä iltapäiviin

Lasten Liike on koko liikuntayhteisön, koulujen sekä yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. Toimintaa koordinoi Suomen Olympiakomitea.

FinVector oli isolla joukolla mukana Kuopio Maratonilla

Kuopio Maraton on yksi syksyn odotetuimmista juoksutapahtumista ja FinVectorin yritysporukka oli mukana tänä vuonna jo viidettä kertaa peräkkäin.

Kesä- vai talviaika, miten se liikuttaa?

Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlssonin pääkirjoitus käsittelee talvi- ja kesäajan vaikutuksia liikunnan harrastamiseen.

Kaavin Liikkuva koulu avajaiset ja Ässäkentän vihkiminen

Kaavilla riitti 25.9.2018 vauhtia uuden Ässäkentän ja Liikkuva koulu- ohjelman avajaisissa.

Pohjois-Savon Urheilugaala - odotettu urheilu-ja liikuntaväen kohtaamispaikka

Pohjois-Savon Urheilugaala kokoaa maakunnan sporttiväen Kuopion kaupunginteatterille 25. tammikuuta. Olemme iloisia saadessamme esitellä uuden pääyhteistyökumppanin Pohjola Terveyden, joka haluaa olla monipuolisesti läsnä pohjoissavolaisten arjessa ja juhlassa.

Supersyyslomalla liikutaan

Kuopion Supersyyslomalla viikolla 42 on runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille eri puolilla kaupunkia. Tutustu tarjontaan ja lähde liikkeelle.

Kuopion Uimaseuran seuratyöntekijä

Kuopion Uimaseurassa aloitti elokuussa 2018 kokopäiväisenä seuratyöntekijänä 25- vuotias taitouintivalmentaja Veera Hakkarainen. Veera opiskelee tällä hetkellä valmentajan ammattitutkintoa Joensuussa.