Nro 32 - 21.8.2018

KKI-hanketuen avulla harrasteliikuntatoimintaa työikäisille

Suomen väestön keski-ikä tulee nousemaan aina 2030-luvulle saakka. Tällöin lähes joka kolmannen suomalaisen arvioidaan väestöennusteen mukaan olevan yli 60-vuotias.

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hanke (LEADER) käynnistyy

Pohjois-Savon Kylien ja Pohjois-Savon Liikunnan yhdessä toteuttama koulutushanke maaseudun yhdistystoimijoille Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella starttaa 1.9.2018.

Nuorten toivoma valtakunnallinen harrastusviikko kouluilla 3.-9.9.2018

Lukukauden  alussa järjestöt ja koulut yhdistävät voimansa. Ensimmäistä kertaa järjestettävästä Harrastusviikosta on tarkoitus rakentaa vuosittainen tapahtuma. Se tarjoaa loistavan rekrytointimahdollisuuden, johon kannattaa todellakin tarttua.

Liikunnan Aluejärjestöt tukemassa liikunnallista elämäntapaa

Perustehtävämme on suomalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan ja urheilun avulla sekä liikuntakulttuurin elinvoimaisuuden ja monipuolisuuden varmistaminen - erityisesti paikallisella tasolla.

Perheiden Liikuntalauantait innostaa kuopiolaisia perheitä liikkumaan yhdessä

ESR-rahoitteisen hankkeen kuopiolaisille perheille kohdennettu Perhetapahtuma toteutetaan Kuopio-hallilla lauantaina 1.9.2018 klo 10-14 Kuopio Maratonin yhteydessä.

Rautavaaran Iskun tarina

Tässä numerossa pääkirjoitus on omistettu yhdelle uudelle jäsenseurallemme. Rautavaaran Isku ry lähenee 50:n vuoden ikää. Alkuvuosina seuran vahvoina lajeina olivat hiihto ja yleisurheilu.

Koiraharrastaminen liikuttaa

Koiraharrastamisen suosio kasvaa jatkuvasti. Kuopiossa on mahtavat puitteet koiraharrastamiseen!

FYM tulee taas syyskuussa

Seuraliikunnan ja -urheilun suurtapahtuma FYM18 järjestetään Kuopio-hallissa lauantaina 15.9.2018 klo 10-15.

Paikalliset urheiluseurat mahdollistavat Kuopio Maratonin toteuttamisen

Perinteinen Kuopio Maraton järjestetään jälleen syyskuun ensimmäisenä lauantaina ja päivän aikana tapahtumaa on tekemässä noin 200 henkilöä.

Pähkä ja Kamu kutsuvat mukaan liikkumaan

Lasten Sporttikortin maskotit ja Kuopion kaupungin Kiitos Kaveruudelle -hahmot kannustavat lapsia kokeilemaan erilaisia liikuntaharrastuksia.