Nro 31 - 8.5.2018

Kuopion Power Cupiin saapuu 841 joukkuetta! Tule mukaan talkoolaiseksi

Lentopallon Power Cup järjestetään 7.-10.6.2018 Kuopiossa. Tapahtuma kokoaa tänä vuonna 841 joukkuetta ympäri Suomen, sekä yhteensä 34 joukkuetta Virosta, Norjasta ja Eestistä. Kokonaisuutena tapahtumapäivinä odotetaan 10.000 kävijää.

Kuopion Seurafoorumi kokoontuu Kuopio-hallilla ti 22.5. klo 17-19

Illan pääteemana Kuopion kaupungin avustus- ja maksupolitiikka

Seuratukipäätökset ovat tulleet

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt jälleen lähes neljä miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea liikunta- ja urheiluseuroille. Valtakunnallisesti tukea myönnettiin yli neljällesadalle hankkeelle.

Oppilaiden aktiivisuus Liikkuvassa koulussa

Oppilaiden aktiivinen osallistuminen ja tekeminen tuo iloa koko koululle.

Valtakunnallinen pyöräilyviikko 5.-13.5.

Pyöräilyviikon pääteema vuonna 2018 on "Pyörällä kauppaan!".

Kuuluttaja tiedottaa ja viihdyttää

Jo kauan sitten 1980-luvulla, kun vielä itsekin kiersin rataa ja pinkaisin suoraa, kiinnitin urheilutapahtumissa huomiota kuulutukseen. Leukava ja humoristinen kuulutus sai yleisön viihtymään, perustoiminta piti ajan tasalla niin urheilijat kuin huoltajatkin. Opin arvostamaan hyvää kuulutustoimintaa siinä missä osaavia toimitsijoitakin.

Sporttileirillä tarjolla liikunnan riemua

Kesäkuussa 13.-15.6 liikutaan Siilinjärven Sporttileirillä, vielä ehdit ilmoittautumaan mukaan!

Kuopio Maraton 1.9.2018

Kaunis reitti ja kiitellyt järjestelyt kutsuvat juoksun ja kuntoilun ystäviä Kuopioon! Kuopio Maratonin yhteydessä järjestetään myös Perheiden Liikuntalauantait Kuopio - hankkeen (ESR) tapahtuma, jossa mukana myös tv:stä tutut Maltti ja Valtti!

Judoseura Yama-Arashi Ry

Yama-Arashi Ry tarjoaa laadukkaan judon harrastamismahdollisuuden Varkaudessa ja lähialueilla.