Nro 29 - 6.2.2018

Mitalien poistomyynti

Tarvitseeko seurasi palkintoja? Pohjois-Savon Liikunnalla on varastossa nauhattomia Pohjois-Savon mitaleita, joita myydään nyt edullisesti.

Lasten Liike Iltapäivä -kerhotukihaku

Iloa ja liikettä iltapäiviin - kerhotuen haku avautuu viikolla 10.

Liikkuva koulu- ohjelman kehittämisavustukset peruskouluille lukuvuodelle 2018-2019

Kehittämisavustusten tarkoituksena on tukea liikunnallisen toimintakulttuurin muodostumista peruskouluun. Pyrkimyksenä on, että jokainen peruskoululainen liikkuu vähintään tunnin päivässä.

Suonenjoen Vuoden liikuttajan esittely

Pohjois-Savon Urheilugaalassa palkitaan vuosittain kaikkien kuntien valitsemat Vuoden liikuttajat. Suonenjoki valitsi Vuoden liikuttajaksi 2017 Suonenjoen Latu ry:n ja sen edustajat pokkasivat palkinnon Kuopion kaupunginteatterissa järjestetyssä gaalassa 26.1.

RiikinVoimaHiihto Varkaudessa ja Leppävirralla

Uusi hiihtotapahtuma alkaa Varkaudessa ja Leppävirralla.

Kuopion Luisteluseura

Kuopion Luisteluseura liikuttaa useita satoja urheilijoita viikosta toiseen, ikään katsomatta. Luistelun aloittaminen ei ole iästä kiinni!

Lasten liikkumisen unelmat

Valtakunnallinen Lasten liikkumisen unelmat -keräyskampanja toteutettiin osana Liikkumisen unelmavuotta 2017 tavoitteena kerätä lapsilta liikkumisen unelmia ja rohkaista heitä innostumaan ja miettimään omia liikkumisen tavoitteitaan aikuisten toimiessa kuuntelijoina.

Finland Ice Marathon- luistelutapahtuma

Finland Ice Marathon- tapahtuma kutsuu luistelun ja talviliikunnan ystäviä Kallaveden luonnonjäälle.

Ulkona kuin lumiukko

Kiuruveden varhaiskasvatuksen talvitapahtuma houkutteli runsaasti lapsia liikkumaan lumella ja talvisessa metsässä.

Pohjois-Savon Liikunnan rahasto vähävaraisten perheiden liikunnan tukemiseksi

Viime syksynä PSL:n täyttäessä 20-vuotta perustettiin juhlarahasto, jonka tarkoituksena on tukea pohjoissavolaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Rahaston kummina on hiihdon olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen.

Työkuntoon- hankkeen Päätösseminaari pe 16.2.2018

Tule mukaan Kylpylähotelli Kunnonpaikassa pe 16.2.2018 klo 8:30 starttaavaan ESR-rahoitteisen Työkuntoon-hankkeen kaikille avoimeen Päätösseminaaripäivään. Osallistumalla kuulet seurojen, kuntien ja hankehenkilöstön äänellä hankkeessa toteutetuista toimenpiteistä, hankkeen tuloksista ja syntyneistä, laajemmallekin levitettävistä hyvistä käytänteistä. Päivä tarjoaa myös hyvän paikan verkostoitumiselle.