Nro 20 - 23.8.2016

Sporttikortti-hanke starttaa syyskuussa

Vähän liikkuville lapsille suunnattu hanke tarjoaa mahdollisuuden kokeilla maksutta useita mielenkiintoisia lajeja.

Harrastamisen hinta ja helppous - Itä-Suomen Seuraseminaari 29.10.

Onko liikunnan harrastamisen kallista ja mitä asialle voisi tehdä? Millaista on matalankynnyksen liikuntaharrastus? Tule kuulemaan lisää näistä aiheista Itä-Suomen Seuraseminaariin lokakuussa.

Lisää liikettä koulupäivään

Koululaisten liikkumisen lisääminen on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan aikaisemmin. OPS2016 antaa loistavat raamit oppilaiden oppimisen, liikkumisen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Koulutukset syksy 2016

Työyhteisöliikunnasta tuottavuuteen

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla työyhteisöliikunnalla voidaan vaikuttaa työntekijöiden työkykyyn ja tuottavuuteen.

Kuopio Maraton 2.-3.9.

Kuopio Maraton lähestyy jälleen tutulla paikallaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun Kuopion kadut täyttyvät juoksijoista ja kävelijöistä lauantaina 3.9.

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Vesileppis

Liikunnan, viihteen ja hyvinvoinnin superkeskus Vesileppis Leppävirralla tarjoaa kaikille ja kaikenikäisille kokemista, tekemistä, näkemistä ja olemista vuoden jokaisena päivänä.

LEKA Battle 5.11.2016

LEKA Battle - miesten lentopallon liigapeli juniorityön hyväksi yli lajirajojen! LEKA Volley järjestää 5.11. klo 17 LEKA Battle -tapahtuman Kuopio-hallissa ja vastustaja on rakas naapuri Pielaveden Sampo.

Paikallista yhteistyötä - maakuntien Seurafoorumit

Eri yhteyksissä on viime aikoina keskustelu eri paikkakunnilla toimivista seurayhteistyömalleista ja ns. Seurafoorumeiden toiminnasta. Seurafoorumeista on saatu hyviä kokemuksia mm. Kuopiossa ja Siilinjärvellä, minkä tiimoilta vastaavanlaisen toimintamallin perustamista on ryhdytty pohtimaan myös muilla paikkakunnilla.

Beachvolley-turnaus

Trust Kapital OPEN on hieno esimerkki miten pienestä ja kaveriporukalla ideoidusta tapahtumasta on kasvanut vähitellen Suomen ykkösturnaus beachvolleyssa.

Työkuntoon-hankkeen kaikille avoimia tapahtumia

Hankekuntien (Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) kaikille avoimet tapahtumat on koottu hankkeen nettisivujen paikkakuntakohtaisiin Tapahtumakalentereihin.

FYM2016 lähestyy

Seuraliikunnan suurtapahtuma järjestetään lauantaina 17.9.2016 Kuopio-hallissa. Tule mukaan!

Syyskuu on Unelmien liikuntakuukausi

Pohjois-Savon kunnat ovat mukana Unelmien liikuntakuukaudessa syyskuussa. Syyskuu onkin hyvä aika meidän kaikkien jälleen aktivoitua, lisätä liikettä ja kokeilla uusia tapoja liikkua!